Гугла

Често задавани въпроси

В ателието ни на ул.Котленски проход 96Б,София.Поддържаме пълна номерация от размерите на моделите.Можем да Ви вземем мерки,ако има нужда от по-специфична корекция.Преди посещение на място,моля звъннете на тел: 0888722550;0888218761

Цената на бродерия до 12 символа е 3лв.на брой.За лого се прави програма,която се заплаща еднократно и цената се формира след запитване.

След като изберете модел и го добавите в количката,напишете текста на желаната бродерия,като изберете-цвят и шрифт.След това-'добави в количка'

Различните материи,са с различен състав и различна плътност. Грамажите показват плътността на плата: -113gr.е най-тънката материя (за ризи и туники) -130-160gr. е средна плътност (за туники,престилки и комплекти) -190gr.(за панталони)

Да.Пишете ни на box@gugla-gugla.com за да уточним детайлите.

В рамките на работния ден.

В такъв случай пратката може да бъде доставена до офис на куриерска фирма Тип Топ Куриер, откъдето Вие можете да я вземете в удобно за Вас време, съобразено с работното време на съответния офис.

Да,може.Ако закупения от Вас продукт не отговаря на размера,който сте пробвали,не е избраният от Вас цвят,или има някакво несъответствие с потвърдената поръчка.Можете да върнете ако продукта не е:носен,пран и няма бродерия.

Стандартния срок за изпълнение на поръчките е 10 работни дни. При наличие на бродерия се добавят още 2 дни.Ако изпълним нещата в по-кратък срок ги изпращаме по-рано. Доставката от куриер е в рамките на 1 работен ден.

Цената на доставка в България е 3,90лв. За поръчки на стойност над 300лв доставката е безплатна. Ако получите поръчаните артикули от ателието ни на ул.Котленски проход 96Б, цена на доставка не се начислява за каквато и да е стойност на продуктите.