Гугла

Обслужване на клиенти

1. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

1.1. Този уебсайт е собственост на Gugla Ltd, адрес на управление: гр. София, ПК 1404, ул.”Деян Белишки" 52, вписано в Търговския регистър с ЕИК BG200638089, телефон за контакт. 0888 218761, и-мейл: box@gugla-gugla.com

1.2. Цялото съдържание на уебсайта е предмет на авторски права, принадлежащи на ДРУЖЕСТВОТО. Съдържанието на този сайт може да бъде променяно на постоянна база от ДРУЖЕСТВОТО.

1.3. Разглеждането и регистрацията на елктронния магазин gugla-gugla.com е напълно свободно, безплатно и достъпно от всички точки на света.

1.4. Всички посочени на сайта цени са в лева с включен ДДС.

2. ПОРЪЧКА НА СТОКИ

2.1. ПОРЪЧКА ЧРЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ

Регистрирайте се в сайта ни като попълните е-мейл и парола или влезте в профила си, ако сте вече регистриран потребител. При първа поръчка ще бъдете поканени да въведете имена, адрес, телефон и други данни, необходими за доставяне на поръчката. Данните ще бъдат запазени и ползвани при следващи поръчки. При необходимост можете да ги промените от МОЯТ ПРОФИЛ  > МОИТЕ АДРЕСИ

Изберете желаните артикули чрез бутона ДОБАВИ В КОЛИЧКА, като по този начин ги добавяте в кошницата. След като сте направили избора си, отидете в кошницата и натиснете бутона ПРОДЪЛЖАВАНЕ С ПОРЪЧКАТА. Изберете начин на получаване – директно от  или чрез куриер с наложен платеж. Ще получите мейл за потвърждаване на поръчката.

Ще се свържем с вас по телефона  ако са необходими допълнителни уточнения.

3. ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Имате възможност да поръчате доставка до жилищен или служебен адрес, до офис на Тип Топ Куриер или лично да вземете поръчаните артикули от ателието ни на Котленски проход 96Б, София.

3.1. ДОСТАВКИ ДО АДРЕС ИЛИ ОФИС НА КУРИЕРА

При доставки до адрес или офис на куриера заплащането става чрез наложен платеж – в брой на куриера при доставката/вземането от офиса. Доставките ни се извършват  от фирма Тип Топ Куриер. Стойността на наложения платеж не е включена в общата стойност на поръчката.Той е в размер на1% . Цената за доставка в България е 3,90лв. За поръчки на стойност над 300лв доставката е безплатна.

Важно е да ни предоставите коректен адрес и актуален телефон, за да могат куриерите да се свържат с вас.

Цената е за едно посещение от куриер. Ако куриерът не Ви намери на посочения адрес или не успее да се свърже с Вас, последващи посещения ще бъдат таксувани допълнително и са за сметка на получателя.

3.2. ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧКИ ОТ АТЕЛИЕТО НИ НА КОТЛЕНСКИ ПРОХОД 96Б, СОФИЯ

Ако изберете да вземете поръчката си директно от ателието ни на Котленски проход 96Б, София,не дължите такса за доставка. В магазина можете да платите в брой.

4. ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ

Ако закупения от Вас продукт не отговаря на размера,който сте пробвали,не е избраният от Вас цвят,или има някакво несъответствие с потвърдената поръчка, можете го върнете в срок от 10 работни дни от получаване на пратката. 

Куриерските разходи по връщане на продукт за сметка на Клиента, освен ако това не е по вина на Gugla.

Можете да върнете или замените продукт ако той не е: носен, пран,гладен и няма бродерия.

За целта ни пишете на:box@gugla-gugla.com